Jordgubbsplantor ’Verdi’ 6-pack Fragaria × ananassa


Jordgubbssorten ‘Verdi’ är en medel-tidig sort som har god smak och ger stor skörd. Bären blir läckert röda, har söt smak och saftig konsistens. Sorten passar att odla i hela Sverige och framförallt för odlare i kallare klimat eller i lite tyngre jord så är sorten ett utmärkt val. ‘Verdi’ är motståndskraftig mot de vanligaste sjukdomarna och växer stabilt.

‘Verdi’ är en medel-tidig jordgubbssort och är klar lagom till midsommar i södra Sverige och i mitten av juli i norra Sverige. För lång och riklig skörd rekommenderar vi att man kompletterar med minst en riktigt tidig sort och en lite senare sort. Då går det att skörda jordgubbar från tidig sommar ända till början av augusti.

149 kr / 6-pack inkl moms

Förbeställningsvara. Denna sort är inte i säsong just nu men du har möjlighet att göra en förbeställning. Vi reserverar produkten till dig och skickar den lagom till våren. Sättpotatisen kommer in vecka 8, dahlior och sättlök vecka 10 och de barrotade plantorna vecka 16. Du har även möjlighet att önska en senare leveransvecka när du betalar.

  • Köp 3 för 134.1 kr/förp och spara 10%

  • Köp 6 för 96.85 kr/förp och spara 35%

Produktegenskaper

Så-/Planteringstid:
April Maj Juni
Blom-/Skördetid:
Juni Juli
Odlingsegenskaper:
Lättodlad Ätbar Odla i kallare klimat
Färg:
Röd
Växtläge:
Sol