Hoppa till innehåll

Larsvikens vänner

I ett unikt samarbete med Larsviken bjuder blomsterkreatören Hanna Wendelbo och odlaren och matkreatören Hannu Sarenström på härlig inspiration och matnyttiga tips kring det de älskar mest och kan bäst! Välkommen till en liten värld full av kreativitet och glädje till blomster, potatis och mat.

Hannu Sarenström hos Larsviken Möt odlaren och matkreatörens utvalda sättpotatisar

Från sitt hem på den danska ön Langeland inspirerar Hannu med både odlarglädje och matglädje. I ett unikt samarbete med Larsviken delar han med sig av odlingstips, trädgårdsinspiration och riktigt härliga recept fulla med smak av nyskördad eller lagrad potatis. Utöver det har Hannu också noga valt ut sina favoriter av våra sorter sättpotatis som du både kan beställa separat eller som färdiga sättpotatis-kit.

Blomsterkreatören Hanna Wendelbo håller en bukett Dahlia Cafe Au Laite

Hanna Wendelbo hos Larsviken Möt designern och blomsterkreatörens utvalda dahlior

Från sin Halländska trädgård delar Hanna med sig av kreativ, färgsprakande och prunkande blomsterglädje. I ett unikt samarbete med Larsviken får vi inte bara inspireras och ta del av Hannas bästa tips kring blomsterodling, utan också hennes 39 noga utvalda sorter dahlia som både kan beställas separat eller som färgmatchade kit som när de blommar skapar fantastiska färgskalor i rabatten.