Hoppa till innehåll

Färdig blomstermix Färgmatchad plantering full av blomsterlök, färg och form

Färgmatchad plantering för alla blomsterlöksmaker. Tulpanlökar, narcisser, klockliljor och vårstjärnor. Här presenterar vi fyra noga utvalda och välkomponerade blomstermixar för en vacker och färgmatchad vårbädd som med ljuvliga färgskalor och vackra former skapar magi i varje trädgård. Välj mellan ”Soliga vårdrömmar” i pastellgula toner, ”Rosarodnande vårkväll” i skimrande rosa toner, ”Vårvindar friska” full av färgprakt och spännande former, och slutligen ”Skymningstimme” som blommar i en elegant kombination av vitt och Bordeauxrött, klockliljor och tulpaner. Alla kombinationer så otroligt vackra var och en på sitt sätt.

Soliga vårdrömmar

En mix full av ljuvligt pastellgula toner, där stjärnan i kombinationen är den ljust solgula tulpanen ’Sweetheart’ som vajar med sina kronblad med en botten av ljust ljusgul och varmt gula nerver för att avslutas med vita toppar. Tillsamman med narcisserna ’Minnow’ och ’Beautiful Eyes’ blir det en varm och välkomnande plantering som smälter in fint i det intensivt gröna flor som våren bjuder på varje år.

I mixen ingår flocktulpanen ”Tulipa tarda”, tulpanlökar av sorten ’Sweetheart’, ’White Rebel’ och ’Minnow’, samt narcisslökar av sorten ’Beautiful Eyes’.

Rosarodnande vårkväll

I skimrande rosa toner som mjukas upp av ljust crèmefärgade nyanser i en härlig blandning av tulpanlökar, narcisslökar och vårstjärnan ’Pink Giant’ skapar denna mix en blomsterbädd lika ljuv som en rosarodnande vårkväll.

I mixen ingår tulpanlökar av sorterna ’Tineke vd Meer’ och ’Salmon Impression’,  ekologiska narcisslökar av sorten ’Sailboat’, samt lökar av vårstjärnan ’Pink Giant’.

Vårvindar friska

En mix full av färgprakt och spännande former med hopp om våren och kommande stunder när tulpanlökar och narcisslökar skapar tillsammans skapar magi. ”Wow!” blir kommentarerna när dessa skönheter gör entré i rabatten.

I mixen ingår ekologiska tulpanlökar av sorterna ’Purple Prince’ och ’Salmon Impression’, ekologiska narcisslökar av sorten ’Salomé’, samt narcisslökar av sorten ’Starlight Sensation’.

Skymningstimme

För vårens krukor och rabatter är här en kombination av vita nyanser tillsammans med Bordeauxrött som övergår i nästintill svarta toner. Elegant, smakfullt och med finess! Över havet av de vita och bordeauxröda tulpanerna svävar de läckert mörka Klockliljorna lika magisk som de svala vårkvällarna när mörket sakta närmar sig och dagen går mot natt.

I mixen ingår ekologiska tulpanlökar av sorterna ’Ronaldo’ och ’Royal Virgin’, samt klockliljan ’Fritillaria persica’.