Hoppa till innehåll

Nu kan du beställa sättpotatis till årets skörd

Finns det något härligare än att få njuta av det vi själva grävt ner, vårdat, sett gro och växa, och vårdat än mer för att sedan äntligen skörda? Med gedigen kunskap som åttonde generationens lantbrukare på Larsviken erbjuder vi ett spännande och delikat utbud av sättpotatis, dahliaknölar och sättlökar av högsta kvalitet. Ett noga utvalt sortiment sprunget ur kunskap, nyfikenhet och tradition för att din odlingssäsong ska bli så lyckad, färgsprakande och smakfull som möjligt.

Larsvikens vänner Hanna Wendelbos fem färgsprakande dahlia-kit

I ett unikt och nära samarbete har designern och blomsterkreatören Hanna Wendelbo inte bara valt ut 39 olika sorters dahlior till sin kollektion, utan också komponerat vackra dahlia-kit från olika sorter och på olika färgteman som när de blommar skapar fantastiska färgskalor i rabatten. Kiten går från drömlikt vitt till djupt mörkrött. Vilket blir din favorit i år?

Larsvikens vänner Planera odlingsåret med Hannu Sarenström

Odlingsentusiasten och matkreatören Hannu bjuder in oss till sitt hem på den danska ön Langeland där han i sin prunkande köksträdgård guidar oss genom odlinsåret. Här har han samlat sina bästa tips och tankar på hur vi kan tänka när vi planerar inför den odlade matglädjen som komma skall. Han presenterar sina favorittomater Brandywine, Brandywine Black och Evil Olive, pratar om vikten av den specifika smaken att att ovsett om vi odlar litet eller stort, så är genomtänkt alltid det bästa! Häng med och låt dig inspireras av Hannus prunkande och välsmakande värld!

Webbutiken Allt för en lyckad odlingssäsong

Här kan du beställa en del av Larsviken direkt hem, när du vill. Vi erbjuder ett noga utvalt och spännande sortiment av ekologiskt certifierad sättpotatis, sättlök, dahliaknölar och mer för odling och trädgård. Utöver det hittar du också smakfulla delikatesser för skafferiet både från vår egenproduktion och andra framstående producenter runtom i Sverige.

Gårdsbutiken

Gårdsbutiken Odlarglädje och matglädje

I Gårdsbutiken utanför Viken mitt i den skånska myllan håller vi öppet året runt och säljer grödor, fröer och knölar efter säsong. För visst är det något alldeles särskilt med att få följa årets alla skiftningar? Förutom det som odlas och föds upp på gården säljer vi också en mängd olika, noga utvalda delikatesser och godsaker från andra framstående producenter runtom i Sverige. Varmt välkommen hem till Larsviken!

Om Larsviken Kunskap, nyfikenhet och tradition

För oss på Larsviken är det inte bara viktigt att ha fötterna på jorden, utan också i jorden. Väl rotade genom generationer och fulla av tradition ser vi på lantbruket som ett hantverk. Sprunget ur jorden växer kunskap, odlingsentusiasm och matglädje. För oss är det viktigt att göra saker på riktigt. Lantbruket är hjärtat i vår verksamhet och kvalitet är ledordet. Det betyder att allt vi gör bygger på kunskap och engagemang. Vår unika och breda kunskap inom odling har vuxit fram ur åtta generationer av hårt, nyfiket och passionerat arbete.