ODLA HOPP

Kika in i nätbutiken, där finns både sättpotatis, sättlök, frö och dahlior. Allt för en lyckad odlingssäsong.

KUNSKAP | ÄRLIGHET | TRADITION

Potatis är vår passion! Vi älskar denna knöl så pass mycket att vi byggt upp hela vårt företag runt den. Vår släktgård, Larsviken, ligger i den lilla byn Viken i nordvästra Skåne. Idag är det generation 7 och 8 som tillsammans med fenomenala medarbetare driver företaget framåt. Med god kunskap, kärlek till gården och den skånska myllan odlar och verkar vi på Larsviken.

Hjärtat i vårt företag är lantbruket men dessutom finns gårdsbutik med tillhörande nätbutik, försäljning av sättpotatis, sättlök, blomsterlök och -knöl på gården. Vi har haft äran att få bland annat Lilla Sällskapets och Gastronomiska Akademins diplom för vårt arbete. Vi ser utmärkelserna som bevis på att vi är på rätt väg och vi kommer fortsätta arbeta för hållbart producerad bra mat som dessutom bidrar till öppna landskap och arbetstillfällen i Sverige.

 

Vi strävar efter att föra familjens stolta odlingstraditioner vidare, samtidigt som vi nyfiket blickar in i framtiden med målet att utveckla vårt företag för att möta konsumenternas efterfrågan av nya produkter.

”Vår vision är att vara ett levande lantbruksföretag idag och imorgon med stor omsorg om oss och vår omgivning. Kunskap, ärlighet och tradition ska genomsyra hela företagets produktion och presentation.”

Varmt välkommen att besöka oss på Larsviken!