Hoppa till innehåll

Nu kan du förbeställa sättpotatis till nästa års skörd

Finns det något härligare än att få njuta av det vi själva grävt ner, vårdat, sett gro och växa, och vårdat än mer för att sedan äntligen skörda? Med gedigen kunskap som åttonde generationens lantbrukare på Larsviken erbjuder vi ett spännande och delikat utbud av sättpotatis, dahliaknölar och sättlökar av högsta kvalitet. Ett noga utvalt sortiment sprunget ur kunskap, nyfikenhet och tradition för att din odlingssäsong ska bli så lyckad, färgsprakande och smakfull som möjligt.

Webbutiken Allt för en lyckad odlingssäsong

Här kan du beställa en del av Larsviken direkt hem, när du vill. Vi erbjuder ett noga utvalt och spännande sortiment av ekologiskt certifierad sättpotatis, sättlök, dahliaknölar och mer för odling och trädgård. Utöver det hittar du också smakfulla delikatesser för skafferiet både från vår egenproduktion och andra framstående producenter runtom i Sverige.

Gårdsbutiken

Gårdsbutiken Odlarglädje och matglädje

I Gårdsbutiken utanför Viken mitt i den skånska myllan håller vi öppet året runt och säljer grödor, fröer och knölar efter säsong. För visst är det något alldeles särskilt med att få följa årets alla skiftningar? Förutom det som odlas och föds upp på gården säljer vi också en mängd olika, noga utvalda delikatesser och godsaker från andra framstående producenter runtom i Sverige. Varmt välkommen hem till Larsviken!

Om Larsviken Kunskap, nyfikenhet och tradition

För oss på Larsviken är det inte bara viktigt att ha fötterna på jorden, utan också i jorden. Väl rotade genom generationer och fulla av tradition ser vi på lantbruket som ett hantverk. Sprunget ur jorden växer kunskap, odlingsentusiasm och matglädje. För oss är det viktigt att göra saker på riktigt. Lantbruket är hjärtat i vår verksamhet och kvalitet är ledordet. Det betyder att allt vi gör bygger på kunskap och engagemang. Vår unika och breda kunskap inom odling har vuxit fram ur åtta generationer av hårt, nyfiket och passionerat arbete.