Hoppa till innehåll

Förbeställ mat från Gårdsbutiken till Midsommarafton

Nu är det på sommar på Larsviken och vi njuter till fullo av det vi sått och satt som nu äntligen börjar kunna skördas. Gårdsbutiken är fylld med skånska grönsaker, nyupptagen potatis, kött till grillningen och massor av godsaker för såväl ögon som mage. I butiken finns även Peter Nilssons populära keramik från Kullabygdens keramik. Med gedigen kunskap som åttonde generationens lantbrukare på Larsviken erbjuder vi ett spännande och delikat utbud av både odlarglädje och matglädje. Ett noga utvalt sortiment sprunget ur kunskap, nyfikenhet och tradition för att din odlingssäsong ska bli så lyckad, färgsprakande och smakfull som möjligt.

Vi förbereder inför hösten Webbutiken på semester till den 1:a augusti

Ja, webbutiken tar nu en stunds sommarledigt och återkommer igen 1/8, full till bredden av blomsterlökar, sättlökar och annat gott och vackert som sig bör. Både gamla favoriter och spännande nyheter väntar. Det ser vi såklart mycket fram emot, men till dess njuter vi av en fullspäckad och härlig sommar i Gårdsbutiken som håller öppet precis som vanligt.

Larsvikens vänner Planera odlingsåret med Hannu Sarenström

Odlingsentusiasten och matkreatören Hannu bjuder in oss till sitt hem på den danska ön Langeland där han i sin prunkande köksträdgård guidar oss genom odlinsåret. Här har han samlat sina bästa tips och tankar på hur vi kan tänka när vi planerar inför den odlade matglädjen som komma skall. Han presenterar sina favorittomater Brandywine, Brandywine Black och Evil Olive, pratar om vikten av den specifika smaken att att ovsett om vi odlar litet eller stort, så är genomtänkt alltid det bästa! Häng med och låt dig inspireras av Hannus prunkande och välsmakande värld!

Gårdsbutiken

Gårdsbutiken Odlarglädje och matglädje

I Gårdsbutiken utanför Viken mitt i den skånska myllan håller vi öppet året runt och säljer grödor, fröer och knölar efter säsong. För visst är det något alldeles särskilt med att få följa årets alla skiftningar? Förutom det som odlas och föds upp på gården säljer vi också en mängd olika, noga utvalda delikatesser och godsaker från andra framstående producenter runtom i Sverige. Varmt välkommen hem till Larsviken!

Om Larsviken Kunskap, nyfikenhet och tradition

För oss på Larsviken är det inte bara viktigt att ha fötterna på jorden, utan också i jorden. Väl rotade genom generationer och fulla av tradition ser vi på lantbruket som ett hantverk. Sprunget ur jorden växer kunskap, odlingsentusiasm och matglädje. För oss är det viktigt att göra saker på riktigt. Lantbruket är hjärtat i vår verksamhet och kvalitet är ledordet. Det betyder att allt vi gör bygger på kunskap och engagemang. Vår unika och breda kunskap inom odling har vuxit fram ur åtta generationer av hårt, nyfiket och passionerat arbete.