En av Valrhonas mest populära chokladknappar – med tydlig kakaosmak och 40 % kakaohalt.
Jivara Lactée är en fyllig mjölkchokladkuvertür med 40 % kakao, tillverkad av Valrhona i Frankrike. Den tillhör Valrhonas klassikersortiment och har producerats enligt samma recept sedan 1995. Jivara Lactée är en del av serien ”Mariage de Grands Crus”, där Valrhona blandar ädelkakaobönor från olika ursprung för att skapa ett unikt smakdjup. I detta fall används enbart kakaobönor från Ecuador och Ghana.
De små chokladpastillerna väger cirka 5 g styck och är lätta att dosera och smälta – men också goda att äta som de är.
Kakao: minst 40 %
Ingredienser: Kakaosmör, helmjölkspulver, socker, kakaobönor, rårörsocker, naturligt vaniljextrakt, emulgeringsmedel: solroslecitin, kornmaltextrakt. Kan innehålla spår av nötter och soja.

