Jordgubbsplantor ’Florence’ 6-pack Fragaria × ananassa


‘Florence’ är en lite snare sort men bären är värda all väntan. Stora fina intesivt röda bär med den mest fantastiska smak. En fin balans mellan sötma och syra. Bären blir fasta och saftiga. ’Florence’ är en nyare sort med riktigt bra resistens mot de vanligaste växtsjukdomarna som kan drabba jordgubbar. Perfekt jordgubbssort för såväl trädgårdsland som pallkrage eller varför inte i en större kruka.

‘Florence’ är en sen jordgubbssort och ger bär när de tidiga och medeltidiga sorterna har blommat över för säsongen. För att inte behöva vänta alltför länge på bären så rekommenderar vi att komplettera med några tidigare sorter som ger skörd redan till midsommar.

129 kr / 6-pack inkl moms

Förbeställningsvara. Denna sort är inte i säsong just nu men du har möjlighet att göra en förbeställning. Vi reserverar produkten till dig och skickar den lagom till våren. Sättpotatisen kommer in vecka 8, dahlior och sättlök vecka 10 och de barrotade plantorna vecka 16. Du har även möjlighet att önska en senare leveransvecka när du betalar.

  • Köp 3 för 116.1 kr/förp och spara 10%

  • Köp 6 för 83.85 kr/förp och spara 35%

Produktegenskaper

Så-/Planteringstid:
April Maj Juni
Blom-/Skördetid:
Juli Augusti
Odlingsegenskaper:
Lättodlad Ätbar Odla i kallare klimat
Färg:
Röd
Växtläge:
Sol