Nya medarbetare sökes

Chipsmästare till Larssons delikatesschips

Vi söker en motiverad, noggrann och ansvarstagande person till vårt Chipseri. Du ska vara en glad person med känsla för ordning och reda och inte vara rädd för att hjälpa till.

Larsviken är ett familjeägt lantbruksföretag i Viken mellan Höganäs och Helsingborg. På vår släktgård tillverkar vi Larssons delikatesschips och vi har hela kedjan på gården, från odling till färdiga chips, vilket vi är ensamma om i Sverige. Vi brinner för bra mat och naturliga råvaror och det är viktigt att du gör detsamma. På gården finns även butik, försäljning av sättpotatis och givetvis odling av potatis, rotfrukter och djuruppfödning. Hela företaget är kvalitetscertifierat genom Svenskt Sigill och miljö och kretsloppstänkande är en av grundpelarna i vårt företag.

Vi letar efter en person som ska bli en del i vårt team i Chipseriet. I ditt arbete kommer det ingå att producera chips från fritering till packning i påse och kartong såväl praktisk arbete som journalföring och arbete med livsmedelssäkerhet. Givetvis är det meriterande om du har någon typ av utbildning eller praktisk erfarenhet från livsmedelsbranschen men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och gillar att lära. Viktigt att veta är dock att detta är en yrkesmässig livsmedelsproduktion och vi har höga krav på livsmedelssäkerhet och att rådande livsmedelsförordningar efterföljs.

Vi är ett litet familjeföretag och därför är det viktigt att vi hittar en kollega som passar in i vårt team och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Eftersom vårt företag är litet kan din hjälp behövas även på andra ställen i företaget vid enstaka tillfällen.
Skicka oss din ansökan med en beskrivning om varför just du är vår nästa Chipsmästare och ett CV. Urval sker löpande men sista dag för ansökan är 14 maj 2017.

Anställningen börjar per omgående. Heltid med 6 månaders provanställning.

Kontaktperson Katarina Persson katarina@larsviken.se eller telefon. 0730-89 88 88

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Butikspersonal till vår Gårdsbutik

 

Intresset för bra producerad och naturlig mat ökar och därför behöver vi förstärkning i vår Gårdsbutik. Vi söker en trevlig person som är serviceinriktad och ansvarstagande. Du ska vara en glad person med känsla för ordning och reda och inte vara rädd för att hjälpa till. Då en del av vår butik även finns på nätet är det även viktigt att du har mycket god datorvana.

Larsviken är ett familjeägt lantbruksföretag i Viken mellan Höganäs och Helsingborg. Vi brinner för bra mat och naturliga råvaror och det är viktigt att du gör detsamma. På gården finns förutom butiken, vårt Chipseri, försäljning av sättpotatis och givetvis lantbruket med odling och djuruppfödning. Hela företaget är kvalitetscertifierat genom Svenskt Sigill och miljö och kretsloppstänkande är en av grundpelarna i vårt företag.

Vi letar efter en person som kan vara behjälplig med det mesta i butiken. En vanlig arbetsdag består bland annat utav att stå i kassan och hjälpa kunder, plocka upp och prismärka varor, kolla och packa webbeställningar, lägga frakt, lägga upp nya produkter i nätbutiken och kontrollera lagersaldo. Då en del av arbetet är att arbeta med nätbutiken måste du givetvis vara bra på att uttrycka dig i skriftlig form och gärna att du tycker det är roligt att fotografera.

Vi är ett litet familjeföretag och därför är det viktigt att vi hittar en kollega som passar in i vårt team och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Eftersom vårt företag är litet kan din hjälp behövas även på andra ställen i företaget vid enstaka tillfällen.

Skicka oss din ansökan med en beskrivning om varför just du är vår nästa medarbetare och ett CV. Urval sker löpande men sista dag för ansökan är 14 maj 2017.

Anställningen kan börja omgående. Timanställning.
Kontaktperson Katarina Persson katarina@larsviken.se eller telefon. 0730-89 88 88

 

Varmt välkommen med din ansökan!